Άδωνις: Ο Τσίπρας χειρότερη συμφορά από σεισμό, λιμό και καταποντισμό – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα από τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Οι ερευνητές της ΕΚΤ βάζουν τα πιο ακραία σενάρια, λιμούς, καταποντισμούς, να έχει η Ελλάδα σεισμό, να υπάρχει παγκόσμια ύφεση και οι τράπεζες πέρασαν. Τι δεν είχαν προβλέψει οι ερευνητές; Τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας αποδείχθηκε χειρότερη συμφορά από το να είχε πέσει στην Ελλάδα σεισμός, λιμός και καταποντισμός», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Καταλαβαίνετε τι πρωθυπουργό έχουμε φέρει; Έχουμε φέρει πρωθυπουργό, που η συμφορά που έφερε στη χώρα, ξεπέρασε τα stress test. και το συζητάμε ακόμα;».

«Τα έχουν τινάξει όλα στον αέρα. Θυμάστε τον κ. Τσίπρα που έλεγε, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και από δευτέρα θα γίνει νόμος του κράτους; Ο άνθρωπος αυτός, καταψήφισε τον νόμο Χατζηδάκη, που έδινε απόλυτη προστασία στα σπίτια με 320.000 αντικειμενική και βάζει σήμερα στους βουλευτές του να ψηφίσουν, το 75% των σπιτιών να βγαίνει σε πλειστηριασμό. Φαντάζομαι ότι οι βουλευτές του, δεν θα θέλουν να έχουν την πολιτική τύχη του κ. Λαφαζάνη κ της κυρίας Κωνσταντοπούλου και θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τα συλλυπητήρια του Άδωνι στην οικογένεια Βαρβιτσιώτη

Πρόσκληση σε “μονομαχία” του Άδωνι στον Τζιτζικώστα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ