Διαφοροποιείται ο Νικολόπουλος – Άγνωστο τι θα γίνει με τους ΑΝ.ΕΛ – ΒΙΝΤΕΟ

«Πρέπει να σοβαρευτούν κάποιοι όταν διαπραγματεύονται» ανέφερε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, γνωστοποιώντας την απόφασή του να διαφοροποιηθεί κατά τη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

«Κάποιοι από εμάς είμαστε στη Βουλή, εκπροσωπώντας μια μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι πράγματι εμείς θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας. Όμως, για μία ακόμη φορά, κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλάκι την προστασία της πρώτης κατοικίας τουλάχιστον στους περισσότερους» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Με αυτές τις αυστηρές προϋποθέσεις, άντε ένας στους δέκα να καλυφθεί από τους δανειολήπτες. Αυτό όμως, δεν είναι αυτό που λέγαμε, ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’».

«Πρέπει να σοβαρευτούν κάποιοι όταν διαπραγματεύονται. Εγώ όμως επειδή ακριβώς το ίδιο έκανα όταν πρώτος άνοιξα τον χορό στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, είναι το ελάχιστο που μπορώ να ξανακάνω» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς αν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες απάντησε:

«Δεν εξαρτάται από εμένα η επόμενη κίνηση. Είναι στην κρίση του κ. Καμμένου αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του».

«Απέδειξα ότι όταν είχα την υπουργική καρέκλα, τους τη χάρισα για τους ίδιους λόγους. Δεν ήταν το θέμα του καψερού του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου. Ήξεραν ότι το θέμα ήταν αυτό. Ότι παρέμενα ασυμβίβαστος. Μάλλον αυτό ήταν».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

Διακυβεύεται η πλειοψηφία – Αλλαγές εξετάζει η κυβέρνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ