Ο Δένδιας για τον Τζιτζικώστα: Περίμενα μια πιο πολιτική προσέγγιση από τον Απόστολο

«Δεν μου πολυάρεσε αυτό» σημείωσε ο Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο προεκλογικό σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Μπορεί κι εμένα να με ενόχλησε επειδή δεν έχω μαλλιά και κατά συνέπεια να είμαι προκατειλημμένος».

«Η πραγματικότητα είναι ότι είναι καλύτερα να πηγαίνουμε σε θετικό μήνυμα –τουλάχιστον εσωκομματικά. Δεν είναι ωραίο το αρνητικό μήνυμα. Ο Απόστολος δεν έχει λόγο… είναι ένα καλό, συμπαθητικό παιδί, με παρουσία στην παράταξη… Ένα πολύ καλό παιδί, στον βαθμό που εγώ τον ξέρω και έχω συνεργαστεί μαζί του» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ ερωτηθείς αν τον έχει ικανοποιήσει ο πολιτικός του λόγος, ο ίδιος απάντησε:

«Νομίζω ότι αν είχα την ευκαιρία ώστε να το συζητήσω μαζί του, θα του πρότεινα μία πολιτικότερη προσέγγιση στα πράγματα και όχι απλώς τον διαχωρισμό παλιού – νέου…».

Στο ερώτημα αν το ότι δεν είναι βουλευτής παίζει κάποιον ρόλο, ο κ. Δένδιας απάντησε: «Είναι ένα ντισαβαντάζ τεράστιο. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ως αβαντάζ».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζιτζικώστας με φόρμα και ο “πολιτικός” στην πλάτη του ψηφοφόρου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ