Δένδιας: Σε σχέση με αυτά που έλεγε η κυβέρνηση υπήρξε… όλεθρος

«Από τη Σεισάχθεια, φτάσαμε στην απόλυτα -μέσω των δικαστηρίων- επιλεκτική προστασία. Νομίζω ότι αυτό αν μη τι άλλο προσκρούει στην πολιτική ηθική» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και τη συμφωνία σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και τα κόκκινα δάνεια, και πρόσθεσε: «Σε σχέση με αυτό που έλεγε η κυβέρνηση υπήρξε όλεθρος».

Κληθείς να σχολιάσει τις προεκλογικές εκστρατείες των τεσσάρων υποψήφιων προέδρων της ΝΔ, ο κ. Δένδιας, σημείωσε ότι «πρόκειται για τέσσερις αξιόλογους υποψήφιους όπως και αν το δει κανείς, με διάφορες τάσεις, που κι αυτό έχει σημασία μέσα σε ένα κόμμα».

Σε ό, τι αφορά την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής της ΝΔ, επεσήμανε ότι «ουδέποτε έκρυψε αυτό που είναι, παρουσιάζει μια δεξιά υποψηφιότητα, προσπαθεί να μιλήσει σε ένα δεξιό ακροατήριο – σεβαστό».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε πως «έθεσε θέματα, κι αυτό είναι χρήσιμο. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα γι’ αυτόν, στον δικό μας εσωκομματικό διάλογο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέφερε με την παρουσία του –δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό».

Αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα και στο προεκλογικό του σποτ, σημείωσε ότι «είναι καλύτερα να πηγαίνουμε σε θετικό μήνυμα σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά. Δεν είναι ωραίο να πηγαίνουμε σε αρνητικό μήνυμα. Είναι ένα καλό, συμπαθητικό παιδί με παρουσία στην παράταξη».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε ότι «εκπροσωπεί μία σταθερά» ενώ στην επισήμανση ότι δεν επεδίωξε τον διάλογο, απάντησε:

«Νομίζω ότι επειδή έχει την ισχυρή πιθανότητα της νίκης δεν θέλει να ανοίξει πληγές την επόμενη μέρα, τις οποίες –κακά είναι τα ψέματα- δεν τις καλύπτεις εύκολα…».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ