Λαϊκή Ενότητα: Προσβολή στο λαό η απόφαση του Προέδρου της Βουλής

Για «όνειδο και προσβολή στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό» κάνει λόγο, με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να διαλύσει την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος.

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ αναφέρει:

«Συνιστά όνειδος και προσβολή στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό η απόφαση του Προέδρου της Βουλής, η οποία ελήφθη ανήμερα της μεγάλης επιτυχημένης Γενικής Απεργίας, με την οποία διαλύεται η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για το δημόσιο χρέος.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προφανώς για να πάψει η Βουλή να ενοχλεί τους πιστωτές και τη κηδεμονία τους στη χώρα, αφού η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής τεκμηρίωνε με πραγματικά δεδομένα και σε επιστημονική βάση ότι το χρέος είναι απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο.

Είναι τραγικό ότι ο Πρόεδρος της βουλής, με αυτήν την αυταρχική του απόφαση, επιχειρεί να βάλει ταφόπετρα σε κάθε διεκδίκηση για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Και με την ευκαιρία, δεν μας λέει ο Πρόεδρος, που διαλύει την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, τι προτίθεται να κάνει εκ μέρους της Βουλής για τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των Γερμανικών επανορθώσεων; Ή μήπως και αυτές οι διεκδικήσεις έγιναν “καπνός” για να μη διαταράσονται οι φιλικές σχέσεις με Μέρκελ και Σόϊμπλε;»

Διαβάστε επίσης:

Τίτλοι τέλους για την Επιτροπής Αλήθειας της Κωνσταντοπούλου με απόφαση του Βούτση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ