Γιατί παραιτήθηκε από Περιφερειακός Σύμβουλος ο Μπόλαρης

Την παραίτησή του από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας υπέβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης

Ο ίδιος ανέβασε στο Facebook την επιστολή παραίτησης που απέστειλε στον

Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνιο Γυφτόπουλο

Θέμα «Παραίτηση από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας»

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Λόγω των αυξημένων καθηκόντων και του αντίστοιχου φόρτου εργασίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , θα ήθελα να σας υποβάλλω και παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας .

Ως επικεφαλής της παράταξης « ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση για την Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου , έχοντας βαθύτατο ενδιαφέρον και αίσθημα ευθύνης για το νέο θεσμό , προσπάθησα να προσφέρω το καλύτερο για την κοινωνία, τους πολίτες και την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. Θα συνεχίσω με αυτή την ιδιότητα να το πράττω.

Η αντικαταστάτης μου κα. Χρυσούλα Παλιαδέλη –Σαατσόγλου είναι μια εμβληματική προσωπικότητα για την Μακεδονία, καταξιωμένη καθηγήτρια Αρχαιολογίας και του Α.Π.Θ, συνεργάτης και συνεχίστρια του Μανώλη Ανδρόνικου, ανασκαφέας της Βεργίνας, επιτυχημένη και δραστήρια Ευρωβουλευτής, δημιουργικός άνθρωπος άμεσης προσφοράς στον πολίτη.

Θα ήθελα μετά από αυτά , να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά και τον Περιφερειάρχη, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και τους συνεργάτες υπαλλήλους της Περιφέρειας για την συνεργασία που είχαμε. 

Να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη και επιτυχία για την ευόδωση του σημαντικότατου για την κοινωνία και τους πολίτες έργου, που έχει κληθεί να φέρει ως θεσμός Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Με εκτίμηση,

Μάρκος Μπόλαρης

 

 

Διαβάστε επίσης

 Διαψεύδει ο Μουζάλας τις φήμες περί παραίτησης

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Μάρκος Μπόλαρης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ