Άδωνις: Προκαλώ αλλεργία στην Αριστερά

Ως «το μεγαλύτερο θέμα που έχει προκύψει όλο το τελευταίο διάστημα» χαρακτήρισε το «θέμα Πανούση» ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης χθες από την Λάρισα. Μάλιστα επισήμανε, ότι η ΝΔ οφείλει να το αναδείξει πολύ περισσότερο διότι δεν το έχει αναδείξει αρκετά.

Αναφέρθηκε παράλληλα σε γραπτή του ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να καλέσει τον κ. Τσίπρα σε προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή να μιλήσει ο ίδιος και να δώσει εξηγήσεις στο σώμα. «Το σώμα το οποίο κατά τις καταγγελίες του κ. Πανούση το βάζουν να νομοθετεί οι τρομοκράτες. Αδιανόητα πράγματα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος βρέθηκε στην Λάρισα στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στην Θεσσαλία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε ως την «πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών».

Όπως ανέφερε, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία που μπορούσε να έχει κανείς. Τι ζούμε σήμερα αναρωτήθηκε. Κάνουν μήνυση δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Πανούση για διαρροή απορρήτων εγγράφων. Λες και το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι «πως» έφθασαν στα χέρια της Εισαγγελίας ή στα χέρια του κ. Πανούση αυτά τα οποία μαθαίνουμε και όχι η ουσία των καταγγελλομένων. «Ότι δηλαδή η ελληνική βουλή νομοθετούσε και ενδεχομένως θα ξανανομοθετήσει κατ΄ εντολή των τρομοκρατών. Εάν αυτά ισχύουν τότε είναι το πρώτο Κοινοβούλιο του δυτικού κόσμου που νομοθετεί για τους τρομοκράτες από τους τρομοκράτες».

Έχουν καταλάβει του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε, σε τι μεγάλο κίνδυνο έχει μπει η χώρα μας; Εάν οι ξένες κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα και το Κοινοβούλιο της έχουν σχέση με τους τρομοκράτες και αρχίσουν η μία μετά την άλλη να εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες που θα πάει ο ελληνικός τουρισμός και η ελληνική οικονομία;

Με αφορμή και την αυριανή πανελλαδική απεργία αλλά και τα μέτρα του τρίτου μνημονίου εξέφρασε την εκτίμηση ότι «μπροστά μας έχουμε μία κοινωνική έκρηξη απροβλέπτων διαστάσεων». Ενώ σχολίασε: « Αν μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση τότε θα μας πάρουν και την Ακρόπολη».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, θέλει μία ΝΔ κεντροδεξιά-η ιδεολογία είναι δεδομένη και δεν αλλάζει, υπογράμμισε- η οποία ωστόσο θα είναι ιδεολογικά υπερήφανη και θα έρθει σε σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. «Θέλω η ΝΔ να ξαναγίνει ένα γνήσια λαϊκό κόμμα» δήλωσε.

Πιστεύω λοιπόν, πρόσθεσε, ότι η ΝΔ πρέπει να βγει από τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών ισχυρή, ενωμένη και σκληρή αντιπολίτευση στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να εκλεγεί ο ίδιος αρχηγός της ΝΔ και αναφέρθηκε σε πρωτοφανείς όπως είπε παρεμβάσεις που έχουν γίνει από στελέχη και βουλευτές του στα εσωκομματικά της ΝΔ για να αναρωτηθεί: « Γιατί ο κ. Τσίπρας τόσο πολύ δεν θέλει να εκλεγώ αρχηγός του κόμματος; Γιατί οι αντιεξουσιαστές χθες στον Βόλο σταμάτησαν την δική μου ομιλία; Πράγματι προκαλώ αλλεργία στην Αριστερά. Εάν εκλεγώ πιστέψτε με θα τους προκαλέσω και αλλεργικό σοκ». 

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Δεν ενοχλεί πια τους αντιεξουσιαστές το μνημόνιο;

Κέρασαν ένα… τεράστιο κορνέ τον Άδωνι στα Τρίκαλα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ