Κεφαλογιάννης για εκλογές ΝΔ: Η συζήτηση είναι στα όρια της ευπρέπειας

«Είναι στα όρια της ευπρέπειας η συζήτηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αφού έχουμε μία εσωκομματική μάχη υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επόμενη ημέρα θα μας βρει ενωμένους. Κι αυτό πιστώνεται θετικά και στους τέσσερις υποψηφίους» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, αναφερόμενος στον διάλογο των υποψήφιων προέδρων της ΝΔ και στην εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε μιάμιση εβδομάδα πριν από τις εκλογές, οπωσδήποτε υπάρχουν διαγκωνισμοί, ο καθένας προσπαθεί να πάρει μερίδιο της επικοινωνίας για να προβάλλει καλύτερα τις θέσεις του. Αλλά είναι στα όρια της ευπρέπειας, κι αυτό είναι θετικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ».

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει μεγάλη ανάγκη η ΝΔ που έχει μείνει όρθια όλα αυτά τα χρόνια να αποτελεί εναλλακτική λύση και δεν φτάνει σε εμάς να ετεροπροσδιοριζόμαστε με την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, είναι αποτυχία της Ελλάδας. Άρα εμείς δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ του 2014 και 2013 του “όχι σε όλα”» υπογράμμισε ο κ. ευρωβουλευτής της ΝΔ, συμπληρώνοντας:

«Πρέπει να έχουμε σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και νομίζω πως έχουμε τώρα, και ο σαφής μας ιδεολογικός προσανατολισμός είναι πως στηρίζουμε την κυβέρνηση σε ό,τι θετικό κάνει και αντιστεκόμαστε σε ό,τι λάθος κάνει. Και η γραμμή είναι σαφής: Ψηφίζουμε ό,τι σχετίζεται με μείωση δαπανών, δεν ψηφίζουμε τίποτα που σχετίζεται με αύξηση φορολογίας. Οτιδήποτε μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν, να γίνουν σε όλα τα επίπεδα. Δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κακομαθημένων, ενδεχομένως, ομάδων ή νοοτροπιών που, κυρίως, προέρχονται από την Αριστερά. Ο Θεός μας είναι ο πολίτης».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ