Γεροβασίλη για υπόθεση Πανούση: Είναι επικίνδυνα παιχνίδια αυτά…

«Κάποια γεγονότα, ο τρόπος με τον οποίο κάποιος τα εκμεταλλεύεται, δείχνει και τον στόχο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

«Επομένως, εδώ είναι μία στιγμή ιδιαίτερη για τη χώρα και ιδιαίτερη για τη διαπραγματευτική μας προσπάθεια. Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να πλήξουν και την προσπάθεια και τη χώρα στ’ αλήθεια προκειμένου οι ίδιοι να επιβληθούν ξανά στην εξουσία», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τέτοια σενάρια σε κάποιους κύκλους ανθρώπων. Αυτό δεν είναι καινούργιο, έρχεται από παλιά και κάθε φορά με μια αφορμή εμφανίζεται, και συμβαίνουν αυτά τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια αυτά και είναι επικίνδυνα όχι γιατί κινδυνεύει ή απειλείται ο ΣΥΡΙΖΑ ή η κυβέρνηση από αυτά, αλλά γιατί απειλείται η ίδια η πολιτική και η κοινωνική ζωή της χώρας και θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο ευαίσθητοι απέναντι σε όλο αυτό και τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε τον πολιτικό μας λόγο. Αυτά είναι επικίνδυνα σενάρια».

Διαβάστε επίσης:

Πανούσης: Μαζί γράφουν το μυθιστόρημα «Πυρήνες» και υπουργοί;

Βουλγαράκης: Παντού οι καταγγελίες τύπου Πανούση, θα έφερναν παραιτήσεις

Χαμός με την υπόθεση Πανούση – Αναμένονται αγωγές σήμερα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ