Αιχμές της Ράνιας Σβίγκου κατά του Πανούση

Στο θέμα των καταγγελιών που έκανε ο Γιάννης Πανούσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8.

Στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δει τι συνέβαινε και πόσο βάση έχουν αυτά που λέει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η εκπρόσωπος του κόμματος απάντησε:

«Οι καταγγελίες του κυρίου Πανούση ήταν τόσο “σοβαρές” που ακόμα και ο ίδιος, δεν θεώρησε σκόπιμο να τις διερευνήσει ενώ ήταν υπουργός. Kαι επίσης, δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τον υπουργό ο οποίος τον διαδέχθηκε. Δεν θυμάμαι στην τελετή παράδοσης και παραλαβής του υπουργείου να κάνει την οποιαδήποτε νύξη επί του θέματος. Δεν ξέρω ποιον ισχυρίζεται ο κ. Πανούσης ότι είχε ενημερώσει.

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο κ. Πανούσης, χθες απ’ ό,τι διαβάζω στα ρεπορτάζ, κατέθεσε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, τις οποίες βέβαια τις είχε αναφέρει και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λες και όταν σταματάς να είσαι υπουργός, τα παίρνεις αυτά τα χαρτιά –δεν ξέρω τι είναι– αυτά τα στοιχεία σπίτι σου και κάποια στιγμή, αποφασίζεις να τα βγάλεις από το σπίτι σου και να πας να τα δημοσιοποιήσεις στα ΜΜΕ».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ