Βαρβιτσιώτης: Σκηνές ντροπής…

Για σκηνές ντροπής έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 σχολιάζοντας τη χθεσινή στάση της αστυνομίας τη στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έδωσε το παρών στη χθεσινή συγκέντρωση των Ποντίων στο Σύνταγμα, είπε: «Οι σκηνές, που τις είδα χθες το βράδυ, ήταν σκηνές ντροπής, να τον αφήσουν τον άνθρωπο έτσι, εκτεθειμένο και ουσιαστικά να τις “τρώει” χωρίς να παρεμβαίνουν».

Στο ερώτημα αν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη στην οποία παρουσία αστυνομικών θα εκτυλισσόταν ένα τέτοιο επεισόδιο χωρίς να γίνουν συλλήψεις ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο και από την κρατική ασφάλεια περιμένω τουλάχιστον, έχουν φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό για όλα αυτά που εκτυλίχθηκαν, να τους ταυτοποιήσουν και να τους συλλάβουν» και πρόσθεσε:

«Δεν θα ήθελα να μπω στη λογική ότι ήταν κάτι οργανωμένο, μία τόσο μεγάλη προβοκάτσια. Θα σας πω όμως ότι σίγουρα αυτά τα περιστατικά έχουν να κάνουν με μία λογική που καλλιεργήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν χωρίζαμε τους Έλληνες σε πατριώτες και προδότες, έχουν να κάνουν με τη λογική της καλλιέργειας ενός μίσους για το οποίο πολλοί έχουν την ευθύνη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μην ξεχνιόμαστε, σε αυτή τη χώρα ζούμε. Και θα σας πω ότι θα μπορούσε και το κλίμα να είναι πολύ καλύτερο αν ο κ. Φίλης είχε προχωρήσει στην ανασκευή των δηλώσεών του πολύ πιο γρήγορα. Δεν χρειαζόταν να φτάσουμε στις 8 το βράδυ, όταν ο ίδιος βρισκόταν στη Βουλή από τις 10 το πρωί και θα μπορούσε να είχε κάνει την οποιαδήποτε διορθωτική δήλωση, ήθελε να κάνει. Δεν χρειαζόταν να φτάσουμε ως εκεί».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαρβιτσιώτης για τη Finansbank: Απώλεια του ζωτικού χώρου της οικονομίας…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ