Ο Λεβέντης αναλύει τα… εσωκομματικά της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

“Το γαϊτανάκι έχει ακόμα πολλές αλλαγές για τη ΝΔ και περιμένω ποιον εκ των τεσσάρων εκλεκτών σας θα εκλέξετε” είπε ο Βασίλης Λεβέντης και αναφέρθηκε στην κούρσα διαδοχής στη “γαλάζια” παράταξη.

“Έχετε αγωνία;” τον ρώτησαν βουλευτές της ΝΔ από τα έδρανα. “Αγωνία για τον ποιον θα βγάλετε; Αφού έχω πει ότι όποιον και να βγάλετε θα βγείτε χαμένοι. Δεν έχω ιδιαίτερη αγωνία. Έχω πει ότι και οι τέσσερις δεν κάνουν” τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και ανέλυσε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο γιατί δεν θεωρεί κατάλληλους τους υποψηφίους προέδρους της ΝΔ.

 

 

Ο κ. Λεβέντης κάλεσε επίσης τον Νίκο Φίλη να ζητήσει «συγγνώμη» για την «ατυχή φράση του» περί της γενοκτονίας των Ποντίων και να μην «ανάβει νέες φωτιές». Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, ο κ. Λεβέντης είπε πως ότι δεν μπορεί να διαχωρίζει τις απόψεις του υπουργού από τις προσωπικές του, επισημαίνοντας: «Ο κ. Φίλης είπε ότι ως υπουργός σέβεται τη Γενοκτονία αλλά ως άνθρωπος έχει τις απόψεις του. Μα κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του, αλλά την άποψη την κρατάμε μέσα μας».

 

Διαβάστε επίσης

Τζιτζικώστας: Δεν γίνομαι τηλεμαϊντανός, τι να κάνουμε; – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Άδωνι στον Τζιτζικώστα για τους… τηλεμαϊντανούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ