• Στον ΣΥΡΙΖΑ το …Άρμα Πολιτών

  10:39 πμ, Τετάρτη 18 Απρ 2012 10:39 πμ, Τετάρτη 18 Απρ 2012

  Μπορεί ο Γιάννης Δημαράς να αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο αλλά επτά από τα μέλη της Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, εξέφρασαν την αντίδρασή τους και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

  Στην ανακοίνωση που υπογράφουν δέκα στελέχη του κόμματος -εκ των οποίων τα επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας- τονίζουν ότι: «Ένα άρμα που θα είναι χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» αν «το πάρει μαζί του ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου».

  Τα συγκεκριμένα στελέχη αρνούνται να συμπράξουν με τον Π. Καμμένο και σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί και μέσα στην ημέρα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετά προχωρημένες και κάποια από τα πρώην στελέχη του Άρματος Πολιτών θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

  Την ανακοίνωση με την οποία αντέδρασαν στην συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, υπογράφουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Νεολαίας Σταύρος Τασιόπουλος, και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αλέξης Χαλαζιάς, Σωτήρης Κοντονάσιος, Κώστας Σιδηρόπουλος, Κώστας Καραχάλιος, Σπύρος Ζαβιτσάνος, Γεωργία Γεννιά και Στάθης Διομήδης.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα