• Άδωνις: Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει καθόλου να εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ

  11:51 μμ, Κυριακή 01 Νοε 2015 11:51 μμ, Κυριακή 01 Νοε 2015

  Την δέσμευση του, «ότι ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει, για την ζημιά που έκανε στην χώρα», εάν εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ., διατύπωσε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής στα Ιωάννινα.

  Ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ., ειδικότερα, διεμήνυσε στο πρωθυπουργό:

  «Θέλω να πω στον κ. Τσίπρα μία κουβέντα. Καταλαβαίνω γιατί με στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα. Καταλαβαίνω, γιατί ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση προχθές εναντίον μου από το Γραφείο Τύπου του, γιατί μίλησαν εναντίον μου ο κ. Τσακαλώτος στη Βουλή, ο κ. Σταθάκης και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω. Είμαι τελείως βέβαιο�� ότι, δεν θέλει καθόλου ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ. Και θέλω να τους πω λοιπόν έχουν απόλυτο δίκιο. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ., γιατί εάν εκλεγώ δεσμεύομαι, ότι ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει για την ζημιά που έκανε στην χώρα».

  Ο κ. Γεωργιάδης, άσκησε σκληρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς, υποστηρίζοντας πως το φάντασμα του Grexit, έχει επανέλθει στα ευρωπαϊκά έντυπα, τις ευρωπαϊκές συζητήσεις παρά το νέο μνημόνιο, και επισήμανε πως αυτή την φορά, αν αποτύχουμε δεν θα υπάρξει νέα ευκαιρία.

  «Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, παραπαίει. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι, το να κερδίζεις την εξουσία λέγοντας ψέματα δεν σε σώζει. Μπροστά του έχει να ψηφίσει μέτρα, όχι απλώς αντίθετα με το προεκλογικό του πρόγραμμα και την φιλοσοφία του κόμματος του, αλλά είναι επαχθή και επονείδιστα για να χρησιμοποιήσω μία παλιά έκφραση της κ. Κωνσταντοπούλου» .

  Για τη διαδικασία της εκλογής νέου αρχηγού στην Ν.Δ., ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι θα μπορούσε, να ήταν και πρέπει να είναι, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αναδιοργάνωσης του κόμματος μας και πως ο ίδιος από την αρχή το είδε σαν μία γιορτή, σαν μία ευκαιρία της δημοκρατίας. Μάλιστα υπογράμμισε, ότι «σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα που όπως φαίνεται η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο», η αναδιοργάνωση της Ν.Δ. και όσο το δυνατόν η συντομότερη ισχυροποίηση της, «είναι στοίχημα και για την χώρα, όχι μόνο για την Ν.Δ.».

  Ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε ερώτηση σχετική με συζητήσεις κομματικών κύκλων που αφορούν το ντιμπέιτ, είπε: «Δημοκρατία χωρίς να μιλάμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει. Δεν έχω ακούσει επίσημα ότι κάποιος φοβάται για το ντιμπέιτ, είναι ψεύτικη συζήτηση θεωρώ». Απευθυνόμενος δε προς τους υποψήφιου αρχηγούς της Ν.Δ. είπε:

  "Παρακαλώ πολύ με σεβασμό τους συνηποψηφίους να αφήσουν τις δικαιολογίες και να πάμε να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα. Προφανώς και δεν κινδυνεύει η ενότητα την Ν.Δ., εάν μιλήσουμε μπροστά σε μία ανοικτή κάμερα. Αν δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα μπροστά σε μία ανοικτή κάμερα, πόσο μάλλον πίσω από μία κλειστή πόρτα".

  Ο κ. 'Αδωνις Γεωργιάδης, θα έχει συναντήσεις με φορείς στα Ιωάννινα, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία.

  Διαβάστε επίσης:

  Το μήνυμα του Άδωνι σε Σταθάκη και Τσακαλώτο: Προσέξτε μην εκλεγώ...

  Ταξίδι στην Τουρκία προετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα