Αντιπαράθεση Αλεξιάδη – Σκρέκα για τα φορολογικά έσοδα των πρώτων εννιαμήνων 2014-2015

Αντιπαράθεση για τα φορολογικά έσοδα του πρώτου εννιαμήνου του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014, είχαν στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας.

«Σέβομαι απολύτως  και τις διαφορετικές πολιτικές αναλύσεις και τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά τα νούμερα είναι νούμερα. Σε ότι αφορά λοιπόν στη σύγκρισή των προηγουμένων χρόνων με φέτος, βλέπουμε ότι για τον Αύγουστο του 2015 οι εκκαθαριστικές δηλώσεις και οι δηλώσεις του ΦΠΑ, είναι η απόδειξη του τι έχει γίνει, είναι πάρα πολύ αυξημένες σε σχέση με το ’14 και το ’13», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

«Δηλαδή, κύριε Αλεξιάδη μου λέτε εσείς ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, σε σχέση με το 2014, προσοχή να μην εκτεθείτε, και το εννιάμηνο Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2015, σε σχέση με το εννιάμηνο Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2014, έχουν πάει καλύτερα τα φορολογικά έσοδα στο σύνολό τους στην Ελλάδα;» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ξανθός για φαρμακεία: Στόχος η ελεγχόμενη απελευθέρωση – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ