Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης βούλιαξε τη χώρα με τα παιχνίδια του – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, έκανε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, στην ομιλία του για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Μια και τίθενται και θέματα που ξύνουν την πρόσφατη μνήμη, εκείνα τα 11,2 δισ. που δεν ήθελε ο Βαρουφάκης τι γίνανε; Χαθήκανε. Ο Βαρουφάκης όμως δεν χάθηκε, εδώ είναι. Ευθύνες δεν έχει; 11,2 δισ. δεν τα χρειαζότανε. Ευθύνες δεν έχει που δεν τα χρειαζότανε και τα χρειαζόμαστε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε απευθυνόμενος στον νυν υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος στην ομιλία του νωρίτερα, υπερασπίστηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη:

«Εσείς είστε ο πρώτος κ. Τσακαλώτε που του ασκήσατε κριτική, όταν αναλάβατε. Για διαπραγμάτευση που δεν έγινε σωστά. Αυτά είναι καταγεγραμμένα. Είστε ο πρώτος που με έναν τρόπο λεπτό είναι η αλήθεια, ασκήσατε στον Γιάνη Βαρουφάκη για όσα έκανε. Εμείς τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να του πετάμε ροδοπέταλα; Να τον χειροκροτάμε; Τη βούλιαξε τη χώρα με τα περίφημα παιχνίδια του. Στα θέματα πολιτικών ευθυνών που η Βουλή εξετάζει, αυτός ο υπουργός Οικονομικών, όλα καλά τα έκανε; Τα 11,2 καλώς δεν τα ήθελε;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: Για όλα φταίεi ο αντιβαρουφακισμός… – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ

Ο Άδωνις πίνει τσικουδιά με “φόντο” την αφίσα του Μεϊμαράκη – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ