Μητσοτάκης: Κουρασμένος Πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, σε δηλώσεις του στο Επιμελητήριο Εύβοιας, επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός, ένα μήνα μετά τις εκλογές, είναι ήδη φθαρμένος και ανεπαρκής να διαχειριστεί την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

«Ήταν ήδη ηθικά έκπτωτος από το γεγονός ότι είπε απίστευτα ψέματα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Όσοι τον βλέπουν, και η εικόνα του και η στάση του, δείχνουν έναν Πρωθυπουργό κουρασμένο και αμήχανο και ο οποίος για βασικά θέματα όπως ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ιδιωτική εκπαίδευση χωρίς να μπορεί να δώσει λύση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε για την οικονομική κατάσταση ότι χρειάζεται σταθερό τραπεζικό σύστημα, σταθερή και μειωμένη φορολογία και πρωτίστως μια κυβέρνηση που να σέβεται τον επιχειρηματία και να μην υπερφορολογεί την οικονομική δραστηριότητα. Η σημερινή κυβέρνηση δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και η οικονομία βουλιάζει πάλι στην ύφεση, εκτίμησε σχετικά.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι την επομένη των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος, θα είναι ενωμένη και πιο ισχυρή και πως, όσο περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή εντολή θα δώσουν στον επόμενο αρχηγό να αλλάξει το κόμμα και να το μετατρέψει σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη – εκφράζοντας την ελπίδα να είναι ο ίδιος εκείνος που θα αναλάβει το “δύσκολο” αυτό έργο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον φόρο στη μπύρα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ