Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έκανε μεγάλη ζημιά

«Έκανε μεγάλη ζημιά ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του και κατά τη γνώμη μου εξακολουθεί να προκαλεί πολύ μεγάλη βλάβη» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον Alpha 9,89.

«Αλλά δεν θα πουλήσει «εξυπηρέτηση»  στους ανθρώπους οι οποίοι αγωνιούν για το σπίτι τους λόγω στεγαστικού δανείου, επειδή ο ίδιος επιδείνωσε την οικονομία κι επειδή ο ίδιος ανέβασε τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών κατά άλλα 25 δισεκατομμύρια» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο Grexit, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως «πιθανότητα θεωρητικά υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ευρώπη είναι μία Ελλάδα σε πραγματική ανθρωπιστική κρίση»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ακόμα ότι «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατοπιστεί προς εθνικολαϊκιστικές αντιλήψεις  και έκανε λόγο για «κυβέρνηση του νέου ΣΥΡΙΖΑ, του ελεγχόμενου από την ομάδα του κ. Τσίπρα»

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε επίσης «επικίνδυνη και εύθραυστη επιχείρηση να συνδέσεις το μνημόνιο, την οικονομική προσαρμογή, μια προσπάθεια που συνεχίζεται με τεράστιες δυσκολίες εδώ και χρόνια, με το προσφυγικό.»

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαρουφάκης δηλώνει “περήφανος” για την Μέρκελ και προβλέπει ότι ο Τσίπρας θα αποτύχει

Ο Άδωνις παρουσίασε τις θέσεις του – “Θα πολεμήσω σκληρά τον Τσίπρα” – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ