Άδωνις: Μην στεναχωριούνται οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ…

Για «διαστρέβλωση» των δηλώσεών του κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να μη στεναχωριούνται λοιπόν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, πουθενά δεν τους παρομοίωσα με τον Χίτλερ», αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: «Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα κόλπα πάλιωσαν. Και δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την φοροκαταιγίδα που φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Η διαστρέβλωση της πρωινής μου συνέντευξης από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόδειγμα συκοφαντίας που ακόμη και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε.

Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα κόλπα πάλιωσαν. Και δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την φοροκαταιγίδα που φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μία κυβέρνηση που εξελέγη λέγοντας ασύστολα ψεύδη στον ελληνικό λαό μεταξύ άλλων ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ για να τον χρεώσει και μάλιστα περισσότερο από πέρυσι. Ότι θα φτιάξει κοινωνικό κράτος και αφήνει απλήρωτα τα οικογενειακά δικαιώματα και μειώνει κατά το ήμισυ τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης. Ότι θα πει το μεγάλο Όχι στην τρόικα και δέχεται όλα όσα αρνούντο οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ότι θα σταματήσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις και δρομολογεί την πλήρη κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και ποιος ξέρει πόσα άλλα, αντί να ασχολείται με το πώς θα κυβερνήσει την Ελλάδα, ασχολείται με τις συνεντεύξεις μου.

Για να μη στεναχωριούνται λοιπόν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, πουθενά δεν τους παρομοίωσα με τον Χίτλερ. Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική σε μια κυβέρνησή που κέρδισε τις εκλογές, ανέφερα ιστορικά παραδείγματα, που άνθρωποι κέρδισαν τις εκλογές λέγοντας ασύστολα ψέματα. Ένα από τα παραδείγματα που χρησιμοποίησα, ήταν και το παράδειγμα του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος δυστυχώς κέρδισε με εκλογές την εξουσία το 1933 στην Γερμανία, ως ένα ακραίο παράδειγμα του πως ένας λαός μπορεί να εξαπατηθεί. Αντί να ασχολούνται στον ΣΥΡΙΖΑ με τις συνεντεύξεις μου, ας ασχοληθούν επιτέλους με το να λύσουν τα προβλήματα των ανθρώπων τους οποίους τόσο αισχρά κορόιδεψαν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Για άλλη μια φορά, πάντως, στην πολιτική μου σταδιοδρομία ο ΣΥΡΙΖΑ με θεωρεί ως τον κυριότερό του αντίπαλο. Τους ευχαριστώ και θα τους επιβεβαιώσω. Γιατί θα κάνω το παν για να πέσουν από την εξουσία».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι για τον… Χίτλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ