Ο Στέφανος Μάνος για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση και τη … σπαλομπριζόλα

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook σχολιάζει ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, την αναζήτηση ισοδύνάμων μέτρων για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση από την κυβέρνηση.

Ο κ. Μάνος σημειώνει ότι  «κανείς δεν ξέρει ακόμη που θα καταλήξει η αναζήτηση “ισοδυνάμων” επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει να επανέλθει στην αρχική της (σωστή) απόφαση και να επιβαρύνει το μοσχαρίσιο κρέας (για λόγους αδιευκρίνιστους)»

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο κ. Μάνος:

«Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν ήταν σωστό να επιβαρυνθεί η σπαλομπριζόλα και τα συναφή μοσχαρίσια κοψίδια με 23% ΦΠΑ και βρήκε ισοδύναμο να επιβάλλει 23% ΦΠΑ στην παιδεία και τα γηροκομεία. Μετά κατάλαβε ότι η επιβάρυνση της παιδείας με 300 εκ. ευρώ είναι λάθος και σκέπτεται να αυξήσει τα τέλη κυκλοφορίας κατά 30% για να μην επιβαρυνθεί η παιδεία. Κανείς δεν ξέρει ακόμη που θα καταλήξει η αναζήτηση “ισοδυνάμων”.

Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει να επανέλθει στην αρχική της (σωστή) απόφαση και να επιβαρύνει το μοσχαρίσιο κρέας (για λόγους αδιευκρίνιστους). Ούτε φυσικά εξετάζει τη σκοπιμότητα συνέχισης της ετήσιας επιχορήγησης των συνταξιούχων της ΔΕΗ με 600 εκ. ευρώ!»

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Σοκ – Αύξηση Τελών Κυκλοφορίας για 5 στους 10 ιδιοκτήτες ΙΧ

Αύξηση των τελών κυκλοφορίας αντί ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ