Τζιτζικώστας: Ο Τσίπρας είναι “εθνικά επικίνδυνος”

“Εθνικά επικίνδυνο” χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας, γιατί, όπως είπε, “μετατρέπει την προσφυγική κρίση στη Συρία σε εθνική κρίση”.

“Λόγω των ιδεοληψιών του και της κουτοπόνηρης λογικής του παίζει με τη φωτιά και τα εθνικά μας συμφέροντα και μετατρέπει τη χώρα, στην πιο αδύναμη στιγμή της, σε αποθήκη ψυχών”, τόνισε από το βήμα της προεκλογικής του συγκέντρωση στην Κατερίνη.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “βαδίζει στο επόμενο μεγάλο λάθος”, στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών και σημείωσε: “Πιστεύει και πάλι ότι έχει χρόνο, όμως τους προειδοποιώ, δεν έχουν. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.  Όχι μόνο γιατί είναι ζωτική για τη βιωσιμότητα του τραπεζικού τομέα, και αναγκαία για τη λειτουργία της αγοράς και των επιχειρήσεων, αλλά και γιατί πρέπει να διαφυλαχθούν στο ακέραιο οι καταθέσεις όλων των πολιτών. Κανείς δε δικαιούται να παίζει με τον μόχθο και τις αποταμιεύσεις μιας ζωής”.

Σε ότι αφορά στο ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας είπε ότι δεν πρέπει να γίνει κανένας πλειστηριασμός, καμιά υποχώρηση στα όρια προστασίας και το οικογενειακό εισόδημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Άδωνις: Με ενοχλεί που ο Τζιτζικώστας παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση του Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Μηνύματα αισιοδοξίας προς τους νέους από Αμανατίδη- Τζιτζικώστα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ