Κυριάκος Μητσοτάκης: Αντίπαλος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο αντίπαλος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα οι συνυποψήφιοι. Ο καθένας θα προβάλει τις δικές του θέσεις αλλά καλό είναι να μην καταλήγει αυτός ο διάλογος σε προσωπικές αντιπαραθέσεις», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πάραλληλα, αναφερόμενος σε όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Μαδρίτη, κατά τη συνεδρίαση του ΕΛΚ, ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε: «Βλέπω τις τελευταίες ημέρες να εντείνονται οι προσωπικές επιθέσεις  και αντιπαραθέσεις για ζητήματα που τα θεωρώ μικρής σημασίας. Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγινε ή τι δεν έγινε στη Μαδρίτη και σε κάθε περίπτωση μία εσωτερική διαφωνία να υπάρχει, δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή η διαφωνία να εξάγεται και να δίνουμε με αυτό τον τρόπο τροφή στους πολιτικούς αντιπάλους μας».

«Πιστεύω ότι έχω παρουσιάσει το πιο σοβαρό και συγκροτημένο σχέδιο για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της ημικαθεστωτική αντίληψη.

Τέλος σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, εξήγησε, ότι τον σέβεται ως περιφερειάρχη, αλλά διευκρίνισε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα του καθώς δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019.

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναφορά του Τζιτζικώστα στην Μπακογιάννη 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ