• Μάνος vs Ντόρας

  2:59 μμ, Τρίτη 17 Απρ 2012 2:59 μμ, Τρίτη 17 Απρ 2012

  Στην Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε πριν από λίγο ο Στέφανος Μάνος, σχετικά με όσα δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας για πρόταση συνεργασίας με τη "Δράση".

  Ο κ. Μάνος αναφέρει ότι η κα. Μπακογιάννη έκανε λόγο για "πλήρως ισότιμη" συνεργασία και με συλλογική ηγεσία", όμως όπως επισημαίνει "Παρέλειψε να αναφέρει ότι η συλλογική ηγεσία θα ήταν με την ίδια επικεφαλής, ζήτημα στο οποίο ήταν ανυποχώρητη. Η κα Μπακογιάννη ονομάζει συλλογική ηγεσία την δική της ηγεσία".

  "Δεν είναι το μόνο ζήτημα για το οποίο έχουμε διαφορά αντιλήψεων. Φαίνεται ότι επέλεξε ως κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής της εκστρατείας τις μισές αλήθειες και την ανούσια αντιπαράθεση, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τις παλαιοπολιτικές πρακτικές του άρρωστου πολιτικού μας συστήματος. Δεν σκοπεύουμε να μετάσχουμε σε αυτήν την αντιπαράθεση", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δράση.

  "Η Δράση, επιζήτησε την συνεργασία των φιλελεύθερων και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και τελικώς επέτυχε τη συνεργασία με την Φιλελεύθερη Συμμαχία και με πολλούς ανεξάρτητους πολίτες από τον χώρο της κεντροαριστεράς. Η Δράση δεν σκοπεύει να γίνει όχημα για την ικανοποίηση των πολιτικών ματαιοδοξιών οποιουδήποτε. Απευθύνεται σε αυτούς που σκέπτονται έξω από κουτάκια και βασίζονται στις δυνάμεις τους και με αυτούς εργάζεται και συνεργάζεται", καταλήγει η ανακοίνωση, "Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Δημοκρατική Συμμαχία".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα