Μεϊμαράκης: Η ΝΔ έχει καθαρό πρόσωπο και δεν φοβάται – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για “θράσος”.

«Είπε στην κ. Μέρκελ ότι δεν θα ψηφίσει το αδελφό κόμμα το νομοσχέδιο, Έτρεξε σαν παιδάκι που φωνάζει τη μαμά του να μας κάνει ντα. Εσείς ο αντιμερκελιστής, πήγατε να τους βάλετε όλους να μας πουν να τα ψηφίσουμε; Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Θα ψηφίζουμε ότι είναι μη υφεσιακό, ότι είναι υπέρ του συμφέροντος της χώρας και θα καταψηφίζουμε ότι είναι αντιαναπτυξιακό, αντικοινωνικό. Εν λευκώ εξουσιοδότηση δεν θα σας δώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατηγόρησε ακόμα τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υφάρπαξε την ψήφο του λαού», και όπως είπε, αντίθετα από ότι του υποσχέθηκε κανένα μέτρο με πρόσημο κοινωνικό ή αναπτυξιακό δεν έφερε, «και αυτό δεν θα σας το συγχωρήσουμε ποτέ», πρόσθεσε.

Απαντώντας ο κ. Μεϊμαράκης στις αναφορές του πρωθυπουργού για τη Λίστα Λαγκάρντ, έκανε λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης τονίζοντας ότι η ΝΔ έχει καθαρό πρόσωπο, δεν φοβάται τίποτα.

Παράλληλα επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε σχετικά με τα «πόθεν έσχες», κυβερνητικών στελεχών λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Τσίπρας έγινε δικαστής; Εξέδωσε απόφαση ότι όλοι είναι αθώοι. Πώς ενημερώθηκε; Είδε αυτά που λείπουν από τα πόθεν έσχες;»

«Εμείς πιστεύουμε στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη, στους έντιμους δικαστές. Και αυτοί θα βγάλουν αποφάσεις. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε, Δεν θα μας τρομοκρατήσετε. Εμείς δεν θέλουμε συμψηφισμούς. Όλα στο φως. Η ΝΔ έχει καθαρό πρόσωπο, δεν φοβάται και μην προσπαθείτε να μας τρομάξετε», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης. 

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Κάνετε σαν το παιδάκι που φωνάζει τη μαμά να μας κάνει ντα; – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ