Μιχαλολιάκος: Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους

Την «απαίτηση» της Χρυσής Αυγής να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην κυβέρνηση, καταλογίζοντας στον Πρωθυπουργό ότι δεν αντιμετωπίζει το «τεράστιο αυτό ζήτημα για τη χώρα» όπως πρέπει.

Μιλώντας επί του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, είπε πως εκείνοι που το χειρίστηκαν είναι άριστοι στην λενινιστική τακτική, ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω, «αφαιρούν δηλαδή τις διατάξεις για τα ανείσπρακτα ενοίκια, την αύξηση των φορολογικών συντελεστών κι είναι ευχαριστημένος ο λαός». Ανέφερε επίσης, ότι μέσω του νομοσχεδίου αυτού, καταστρέφονται οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες προς όφελος των ξένων, ενώ χαρακτήρισε «φαιδρό το φαινόμενο» να διαδηλώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των μέτρων που οι ίδιοι ψηφίζουν. «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξημερώθηκαν με τον Μαρξ και τον Λένιν και νυχτώθηκαν με το ΔΝΤ. Είναι η καπιταλιστική αριστερά» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντιπολίτευση η οποία καταψηφίζει τα μέτρα για να σχολιάσει «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

Ακόμη ο γραμματέας της ΧΑ ανέφερε: «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία. Το όνομα ανήκει στην ελληνική ιστορία. Ούτε σύνθετο, παράγωγο ούτε τίποτα» κι – όπως είπε – αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε τέτοια λύση θα έχει εναντίον της συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό θέμα εκτίμησε ότι η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο και «η Ευρώπη δυστυχώς δεν κάνει τίποτα». 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Τα παράπονα του υπουργού σε Βούτση και Χριστοδουλοπούλου – BINTEO

Κόντρα Τσακαλώτου-Βενιζέλου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ