Η μομφή του Κουτσούμπα για τη Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον απόηχο του επεισοδίου που προκάλεσε την Πέμπτη στη βουλή ο Γιάννης Λαγός.

“Μόνο το μεγάλο κεφάλαιο πάλι τη βγάζει λάδι . Γι’ αυτό και τα διάφορα φασιστικά τσιράκια του συστήματος, αυτή η σαπίλα των καθοδηγητών, εγκληματικών, ναζιστών που βρίσκονται σήμερα υπόδικοι, απόγονοι των συνεργατών του Χίτλερ, που τον υπερασπίζονται. Δεν βγάζουν τσιμουδιά, κάθονται κότες, γίνονται λαγοί στο άκουσμα και μόνο της λέξης Siemens που χρηματοδοτούσε τον ιδεολογικό τους πατέρα, τον Χίτλερ ή τσιρίζουν για άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Θυμούνται διάφορα οικονομικά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και άλλα τέτοια γνωστά” είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

“Μόνο τους Έλληνες εργάτες θέλουν σκλάβους και τους πουλάνε στα δουλεμπορικά γραφεία. Νέους αντιφασίστες και δύσμοιρους πρόσφυγες βρίσκουν να δολοφονούν στέλνοντας τις εντολές τους. Αλλά βέβαια για τέτοιους τύπους ούτε το σάλιο του δεν αξίζει κανένας να χρησιμοποιεί”, πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Το επεισόδιο που προκάλεσε ο Λαγός με τους βουλευτές του ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Βούλτεψη: Η Χρυσή Αυγή παίζει θέατρο στη Βουλή, κάνει προπαγάνδα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Βαρεμένος για τα χθεσινά επεισόδια στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ