Κόντρα Τσακαλώτου-Βενιζέλου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη κόντρα σημειώθηκε, στη βουλή, ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Βενιζέλου στη Βουλή και τις αναφορές του για το ελληνικό χρέος, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο για να του απαντήσει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις έδωσαν αποτυχημένες λύσεις στο ζήτημα και πρόσθεσε: «Πρέπει κάποτε να αναγνωρίσετε ότι κάνατε κάτι λάθος και εσείς».

Άμεση ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, στον υπουργό Οικονομικών, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Αντί να λέτε ανακρίβειες στη βουλή, όπως κάνατε προηγουμένως, και αντί να κάνετε συστάσεις ύφους σε εμένα, καλό θα ήταν να προσέχετε εσείς τώρα που ασκείτε εξουσία».

Στη συνέχεια ο κ. Τσακαλώτος, πήρε και πάλι τον λόγο ξεκαθαρίζοντας στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι η τωρινή κυβέρνηση έχει μια πιο επιθετική στρατηγική από αυτή που είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τέλος ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών, του σύστησε να μην έχει έπαρση πριν πετύχει τους στόχους του. 

 

 

Δείτε τα βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Χριστοδουλοπούλου: Θύμωσε ο υπουργός… – ΒΙΝΤΕΟ

Τα παράπονα του υπουργού σε Βούτση και Χριστοδουλοπούλου – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ