Βρούτσης: Να σταματήσει το παραμύθι με την ηθική της Αριστεράς – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, πήρε τον λόγο στη Βουλή και επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κάνουν λόγο στις ομιλίες τους περί ηθικής ανωτερότητας της Αριστεράς.

«Κύριε πρόεδρε, ακούω με προσοχή τη συζήτηση η οποία εξελίσσεται για τα ζητήματα περί ηθικής. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να είστε περισσότερο προσεκτικοί και να σέβεστε το σώμα. Ούτε ηθικά άμεμπτοι είστε, ούτε αθώες περιστερές. Ούτε κανείς μέσα στην αίθουσα, θέλει να επιρρίψει λάσπη στον άλλον.

Αλλά δύο μέρες τώρα, ανεβαίνουν στο βήμα τις βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το πρώτο αφήγημα που έχουν να εξιστορήσουν, είναι περί ηθικής ανωτερότητας της αριστεράς και ότι όλα τα άλλα κόμματα είναι ταυτισμένα με την ανηθικότητα, με συμφέροντα. Ας σταματήσει αυτό το παραμύθι. Και παρελθόν έχετε και τώρα ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά», ανέφερε αρχικά στην σύντομη τοποθέτησή του ο . Βρούτσης και συνέχισε:

«Γι αυτό, αν θέλετε να ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα να είστε πιο προσεκτικοί. Μεταξύ μας γνωρίζουμε ότι η ανηθικότητα και όλα τα υπόλοιπα, δεν διατρέχουν μία παράταξη. Είναι θέμα και ανθρώπων και αξιακού συστήματος και συμπεριφοράς. Σταματήστε να έχετε αυτό το μονοπώλιο περί ηθικής»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στην ομιλία του Αμυρά: Είστε η εκατομμυριούχος Αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΔ: Κατέρρευσε με πάταγο το “ηθικό πλεονέκτημα” του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργασία με το Ποτάμι θέλει ο Κωνσταντινόπουλος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ