Συνεργασία με το Ποτάμι θέλει ο Κωνσταντινόπουλος

“Ναι” στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι, λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι δεν είναι καθόλου πρόωρη η συζήτηση για τη συγκρότηση του λεγόμενου χώρου της σοσιαλδημοκρατίας.

Μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, που θα περιλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

“Όμως πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε το πολιτικό διακύβευμα. Να υπάρξει ο μετασχηματισμός αυτών των κομμάτων σε μια μεγάλη παράταξη” είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογραμμίζοντας ότι η “χώρα τώρα έχει ανάγκη αυτό τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας όσο ποτέ άλλοτε”.

“Να αφήσουμε τις συζητήσεις που αφορούν τα πρόσωπα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με βάση τις πολιτικές” είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε: “πρέπει να δούμε το πρόσφατο παρελθόν, τι συνέβη για να δούμε τι λάθη δεν πρέπει να ξανακάνουμε”.

Δείτε επίσης

«Δεν είναι πολύ μακριά ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι», λέει ο Λυκούδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ