Γίνεται της… υπογραφής στη ΝΔ

Από την μία βουλευτές ετοιμάζονται να συγκεντρώσουν υπογραφές για την πραγματοποίηση συνεδρίου και από την άλλη στελέχη μαζεύουν υπογραφές για εκλογή μέσα από ανοιχτές διαδικασίες.

Οι δύο «γραμμές» αρχίζουν και κυκλοφορούν στα «γαλάζια» γραφεία δείχνοντας το ρευστό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών. Σημαντικός αριθμός βουλευτών ζητά την σύγκληση του ανώτατου οργάνου προκειμένου να συζητηθεί η ιδεολογία του κόμματος. 

Την ίδια ώρα που στελέχη τάσσονται υπέρ της εκλογής του προέδρου μέσα από τα όσα ορίζει το καταστατικό. Το κείμενο μάλιστα που καλούνται να υπογράψουν αναφέρει χαρακτηριστικά. 

«Η Νέα Δημοκρατία ιστορικά αποτελεί την Παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, αποτελώντας σταθερά του πολιτικού συστήματος εδώ και δεκαετίες. Η 41χρονη πορεία του κόμματος στηρίχθηκε στη βαθιά πίστη για τη Δημοκρατία αλλά και τη μαχητικότητα για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

Σήμερα, μετά από την ήττα των εκλογών του Σεπτεμβρίου, η Παράταξη πρέπει να μείνει ενωμένη και είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυν��η. Για το σκοπό αυτό και έπειτα από την εντολή του κ. Ευ. Μεϊμαράκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες διαδοχής του, είναι ζωτικό για την επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία εκλογής, όπως έχει ορίσει ήδη η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για τις 22 Νοεμβρίου εφαρμόζοντας ρητά το Καταστατικό.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει και σ’ αυτή την αλλαγή οφείλουμε όλοι μας να την οδηγήσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να αναγεννηθούμε.»

Πηγή:real.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσιμάρας για τη διαδικασία επιλογής της εταιρείας που θα “κάνει” τις εκλογές στη ΝΔ

Ανοιχτό Συνέδριο Επανίδρυσης στη Νέα Δημοκρατία η σκέψη του Βουλγαράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ