Τι έκανε τη Ραχήλ Μακρή να βουρκώσει on air; – ΒΙΝΤΕΟ

Αν και την είχαμε συνηθίσει στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου και σε πάνελ πολιτικών εκπομπών να ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, υπάρχουν και πράγματα που μπορούν να φέρουν την συγκίνηση στο πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η πρώην βουλευτής, παρακολουθώντας ένα βίντεο με τη μητέρα και το αδερφό της να μιλούν γι αυτή, βούρκωσε και σχολίασε: «Το στήριγμά μου είναι, η ζωή μου ολόκληρη, η οικογένειά μου».

Η κ. Μακρή αναφέρθηκε και σε μία άγνωστη, στον κόσμο, πράξη της μητέρας της που ανέλαβε την ανατροφή δύο παιδιών σε μία δύσκολη περίοδο, κυρίως οικονομικά, της οικογένειάς τους.

Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πρόβλημα της υγείας της που την οδήγησε από το βήμα της Βουλής στο χειρουργείο, «Είχα κάποια θέματα που προκλήθηκαν από τις γέννες, από λάθος χειρισμούς τοκετού. Κινδύνεψα να πεθάνω. Ήμουν στο βήμα της Βουλής κι εκεί άρχισαν να τρέχουν αίματα, ενώ ήμουν όρθια στο βήμα της Βουλής κι έτοιμη να λιποθυμήσω. Τότε πήγα από τη Βουλή στο Ιασώ, όπου ο γιατρός μου μου έσωσε τη ζωή μου».

 

Δείτε το βίντεο του Star:    

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ραχήλ Μακρή: Δεν έχει δικαίωμα καμία Μελέτη να με κρίνει – ΒΙΝΤΕΟ

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της Ραχήλ Μακρή

ΦΩΤΟ-«Λιοντάρι στο κλουβί» η Ραχήλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ