Ραχήλ Μακρή: Δεν έχει δικαίωμα καμία Μελέτη να με κρίνει – ΒΙΝΤΕΟ

Για το περιστατικό του τσακωμού της στον “αέρα” του δελτίου ειδήσεων του Ε, με την Ελεονώρα Μελέτη και για τη φωτογράφισή της σε περιοδικό life style, που είχε δημιουργήσει ποικίλα σχόλια, μίλησε η Ραχήλ Μακρή.

«Με κάλεσαν στην εκπομπή για να μιλήσουμε για θέματα πολιτικής επικαιρότητας, όμως η κυρία αυτή προφανώς είχε πάρει άλλες εντολές από το κανάλι κι έκανε μία χυδαία επίθεση, άρχισε να μιλάει για το περιοδικό, και μιλάει ποια τώρα, αυτή που δεν έχει αφήσει χρόνια τώρα, περιοδικό για περιοδικό. Εγώ ως πολιτικό πρόσωπο πήγα εκεί, δεν πήγα ως κάτι άλλο» είπε.

Η πρώην βουλευτής είπε πως: «Δεν πήγα ούτε να με κρίνει καμία κυρία Μελέτη, ούτε κανένας. Κριτική δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κανένας για το τι θα κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή. Δικαίωμα άσκησης κριτικής έχει ένας δημοσιογράφος στα πολιτικά πεπραγμένα. Η φωτογράφιση δεν συνδέεται με το πολιτικό μου έργο, ήταν προσωπική φωτογράφιση»

Ενώ η ίδια σχολίασε και τις εμφανίσεις των γυναικών της νέας Βουλής: «Τώρα με τη νέα Βουλή έκαναν φωτογραφίσεις, υπάρχει βουλευτής της ΝΔ που έκανε διαφήμιση για τσάντες σε περιοδικά, πήγανε πάρα πολύ ωραία ντυμένες, αλλά όχι για Βουλή, κανένας όμως δεν τους επιτέθηκε», για να επιστρέψει στο on air τσακωμό της με την Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι δεν έχει δικαίωμα καμία Μελέτη να με κρίνει, και ιδίως αυτή η κυρία Μελέτη, η οποία δεν έχει να δείξει κάτι ούτε σαν δημοσιογράφος, γιατί δεν είναι, ούτε σαν πρόσωπο».

 

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τσακώθηκαν στον αέρα η Ραχήλ Μακρή με την Ελεονώρα Μελέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ραχήλ Μακρή ποζάρει σαν μοντέλο – ΦΩΤΟ

Η Ραχήλ Μακρή “επιτίθεται” στις “κυρίες” της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ