Θεοχάρης: Η κυβέρνηση δεν θέλει να κυβερνήσει

«Βλέπω μία κυβέρνηση που δεν θέλει καν να κυβερνήσει» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Θεοχάρης απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι σε μία επόμενη φάση των πραγμάτων σε αυτή την κοινοβουλευτική περίοδο θα μπορούσε αν χρειαζόταν το Ποτάμι να συνεννοηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να μετάσχει στην κυβέρνηση ή έστω να δώσει ψήφο ανοχής είπε: «Ως έχουν τα πράγματα εγώ δεν μπορώ να δω πως. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολύ τα πράγματα για να υπάρξουν αντικειμενικές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Βλέπω μία κυβέρνηση που δεν θέλει καν να κυβερνήσει. Τους προηγούμενους 8 μήνες έπεισε τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματευόταν και συνεπώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να κυβερνήσει».

Και συμπλήρωσε: «Πολύ φοβάμαι ότι και στους επόμενους οκτώ μήνες που πάλι δεν θα θέλει να κυβερνήσει θα προσπαθήσει να προσφέρει θεάματα, με διάφορες υποθέσεις στη δικαιοσύνη ή οτιδήποτε άλλο. Οτιδήποτε, αρκεί να μην κυβερνήσει και δυστυχώς κάθε δείκτης της οικονομίας και της χώρας θα πηγαίνει προς το χειρότερο. Συνεπώς αν δεν δούμε άρδην αλλαγή λογικής και σκέψης δεν βλέπω πως μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ