Αλεξιάδης: Όπου χρειάζεται θα κάνουμε βελτιώσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μίλησε για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου και επισήμανε ότι γίνεται συζήτηση με τα τεχνικά κλιμάκια και όπου είναι δυνατό, θα γίνονται βελτιώσεις.

«Αυτό το νομοσχέδιο, δεν έρχεται με ΜΑΤ στο σύνταγμα, με συγκρούσεις. Χθες κατατέθηκε αίτημα να μιλήσουν 39 φορείς στις επιτροπές. Όπου χρειάζεται, θα κάνουμε αλλαγές. Ακόμα και αυτή τη στιγμή, συζητούμε με τα τεχνικά κλιμάκια και όπου μπορούμε θα κάνουμε βελτιώσεις», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο Τρύφων Αλεξιάδης και συνέχισε:

«Σε ότι αφορά το θέμα του ΕΝΦΙΑ στα δωμάτια. Δεν είμαστε ευτυχισμένοι για την φορολογική πολιτική που ακολουθούμε. Είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε ορισμένες φορολογικές ρυθμίσεις. Έχουμε να υλοποιήσουμε έναν νόμο, τον 43/36, να ανακεφαλαιώσουμε τις τράπεζες για να έχουμε χρηματοδότηση». Όπως επισήμανε, «πολλά μέτρα από τα οποία είναι μπροστά μας, είναι μέτρα αναγκαστικά. Δεν είναι πολιτική της κυβέρνησης».

«Σεπτέμβρη του 2009 είχαμε 30 δις. ληξιπρόθεσμες οφειλές, Σεπτέμβρη του 2015 έχουμε 90 δισ. ληξιπρόθεσμες οφειλές. Δεν έχει νόημα να βάζουμε άλλους φόρους αν δεν εισπράττουμε», είπε ακόμα ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε:

«Αυτή η πολιτική που ακολουθούμε δεν είναι η κυβερνητική μας πολιτική. Δεν είναι στην πολιτική μας λογική. Το ποιες ρυθμίσεις πρέπει να ακολουθηθούν, πρέπει να είναι αποτέλεσμα αντικειμενικών κριτηρίων».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Άδωνι στη ΝΔ – ζητά συνάντηση υποψηφίων πριν την ΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στην πολυκατοικία που διαμένει η Γεροβασίλη

Το φαρμακερό tweet του Καμμένου για Βενιζέλο και Τραγάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ