Zουράρις: Μακάρι να γίνει πρόεδρος ο Τζιτζικώστας

«Μακάρι να γίνει αρχηγός» σημείωσε για τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 fm.

Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος παραβρέθηκε στα χθεσινά εγκαίνια του γραφείου του κ. Τζιτζικώστα στο κέντρο της Αθήνας, τόνισε οτι «θα τον βοηθήσω σε όλα» ενώ σημείωσε οτι γνωρίζει τον υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ από τότε που ήταν μωρό, καθώς ο πατέρας του, Γιώργος Τζιτζικώστας, ήταν μαθητής του στο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

«Εμείς ως αριστεροί έχουμε συμφέρον να εκλεγεί ο Άδωνις κυρίως γιατί με τον Άδωνι θα πατώσει η ΝΔ, θα πιάσει το 15%.» ανέφερε ο κ. Ζουράρις. «Ενώ ο «μικρός» είναι συναινετικός, έχει πολύ καλή μόρφωση, είναι ήπιου χαρακτήρος και αυτό βοηθάει και άρα θα είναι πολύ καλός αρχηγός για την ΝΔ. Θα της δώσει μια πανεθνική ευρύτερη αποδοχή.» πρόσθεσε.

Ερωτηθεις αν στην περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Τζιτζικώστας θα πάει στη ΝΔ ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Όχι γιατί η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας και επομένως δεν μπορώ να πάω μέσα στη ΝΔ.»

Σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα ο κ. Ζουράρις επεσήμανε: «θα το ψηφίσω ταχύτατα εις εν, ταχύτατα να τελειώνουμε να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα.

Διαβάστε επίσης:

Τζιτζικώστας: Να απαλλαγούμε επιτέλους από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΦΩΤΟ

Το ξέσπασμα του Ζουράρι και το βιβλίο που διάβασε από το βήμα της βουλης – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ