Ο Τσίπρας για τη ΝΔ: Η πραγματική σας ασθένεια είναι η εξουσιομανία – ΒΙΝΤΕΟ

«Η πραγματική ασθένειά σας είναι η εξουσιομανία και ο κυβερνητισμός. Όμως με αυτή τη στρατηγική που δεν δίνει δεκάρα για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, αλλά μονάχα για την ιδιοτέλεια της εξουσίας, όχι την τετραετία αυτή δεν θα δείτε εξουσία αλλά ούτε και την επόμενη» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απεθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διαδικασία των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, βασική γραμμή της ΝΔ ήταν η συνεργασία και η δυνατότητα συγκρότησης του μεγάλου συνασπισμού. Όλα αυτά τα ακυρώσατε σε μόλις μία μέρα. Ήρθατε να μας πείτε τώρα, ότι κατά βάθος είστε αντιμνημονιακοί».

Τέλος, ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι «από τη Ν.Δ. περίμενα να τοποθετηθεί πάνω στο σχέδιο που καταθέσαμε. Περιμέναμε να ακούσουμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Οι προγραμματικές δηλώσεις χρησιμοποιήθηκαν από τη ΝΔ για εσωκομματικούς λόγους, για το ποιος θα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή του Τσίπρα. Το πρόβλημα όμως, είναι να δούμε εάν υπάρχουν λύσεις για τη χώρα».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Θα επιστρέψουμε σε θετικούς ρυθμούς το πρώτο εξαμήνο του 2016 – ΒΙΝΤΕΟ

Μεϊμαράκης: Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα και νέους φόρους – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ