Σκρέκας: Επιλέγουμε έναν υποψήφιο πρωθυπουργό

«Εμείς δεν θα εφαρμόζαμε αυτό το μνημόνιο, του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Κώστας Σκρέκας και πρόσθεσε:

«Το πρόγραμμα έχει πρόβλημα καθώς περίπου το 90% της δημοσιονομικής προσαρμογής, δηλαδή της κάλυψης της κάλυψης της δημοσιονομικής τρύπας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο 8μηνο προέρχεται από φόρους, και μόνο το 10% από μεταρρυθμίσεις. Όταν το προηγούμενο μνημόνιο που ήταν επίσης δύσκολο, του 2012, είχε 50-50 την αναλογία αυτή (…) Φυσικά και παίζει ρόλο το ποιος εφαρμόζει το πρόγραμμα και το τι δυνατότητες, τι ικανότητες και τι αποτελεσματικότητα έχει».

Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους για την ηγεσία της ΝΔ, ο βουλευτής του κόμματος, υπογράμμισε ότι:

«Οι τέσσερις αυτές υποψηφιότητες καλύπτουν όλο το φάσμα των σκέψεων και των θέσεων οι οποίες ακούγονται στη ΝΔ. Είναι καλό το ότι υπάρχουν τέσσερις υποψηφιότητες (…) Πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε τις θέσεις αυτών των ανθρώπων, των υποψήφιων αρχηγών, γιατί είναι μία σημαντική απόφαση. Δεν επιλέγουμε μόνο αρχηγό της ΝΔ, επιλέγουμε έναν υποψήφιο πρωθυπουργό».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ