Η “γεωγραφία” της Βουλής: Ποιος πάει που…

Η εξεύρεση χώρων στη Βουλή για να στεγαστούν βουλευτές, πολιτικοί αρχηγοί και πρώην πρωθυπουργοί συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Όπως διαβάζουμε στον «μικροπολιτικό», σύμφωνα με κοινοβουλευτικούς παράγοντες αναζητείται ένα γραφείο για τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι αυτό του Γιώργου Παπανδρέου. Εφόσον φυσικά ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεχθεί να μεταφερθεί σε άλλο χώρο του ίδιου διαδρόμου και συγκεκριμένα στο γραφείο δίπλα από την είσοδο των πρωθυπουργικών γραφείων όπου έως πρότινος στεγαζόταν το γραφείο Τύπου της εκάστοτε κυβέρνησης.

Ένα γραφείο για τον πρόεδρο της Ένωσης κεντρώων. Πιο πιθανός χώρος για να εγκατασταθεί ο Βασίλης Λεβέντης είναι αυτός δίπλα από το Εντευκτήριο και απέναντι από το κυλικείο της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι αυτό στο παρελθόν, αποτελούσε γραφείο και της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη – όταν έπαψε να είναι πρόεδρος του κοινοβουλίου.

Παράλληλα, θα έχουμε αυξομειώσεις στα γραφεία των βουλευτών. Για παράδειγμα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη – έχοντας αυξήσει τον αριθμό των βουλευτών της – χρειάζεται να μετακινηθεί σε μεγαλύτερο χώρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ποτάμι που πλέον αριθμεί λιγότερους βουλευτές ίσως πάει σε μικρότερο. Ανάλογες διορθώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν και στα γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε επίσης:

O Βούτσης κάνει “αυτοψία” στη βουλή για να βρει γραφεία

Λεβέντης: Θέλουν να με βάλουν στο γραφείο του Μητσοτάκη και λέω… είναι γκαντέμης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ