Οι “συμβουλές” του Διαμαντόπουλου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, καλεί τους πρώην συντρόφους του να κρατήσουν λίγη από την αξιοπρέπεια τους ενώ παράλληλα, κατανοεί ότι ο λόγος για την εξευτελιστική επιλογή ήταν ο βιοπορισμός τους. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

«Καθώς κυλούν οι μέρες και καταρρέει το έτσι κι αλλιώς σαθρό προεκλογικό επικοινωνιακό οικοδόμημα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ως αποτέλεσμα η κριτική που ασκείται από συντρόφισσες και συντρόφους που φύγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δικαιωνόμαστε ήδη, να προκαλεί οργή σε κάποιες-ους που έμειναν και δυσκολεύονται να δικαιολογήσουν τη στάση τους.

Η οργή τους αυτή που προκαλείται από τη λογική ασυνέχεια λόγων και πράξεων, τους οδηγεί πολλές φορές σε μια εκτόνωση με προσωπικές επιθέσεις λάσπης και ηθικολογίας, ως απάντηση.

Πρώην συντρόφισσες-οι θα σας παρακαλούσα να κρατήσετε έστω ένα ελάχιστο κομμάτι αξιοπρέπειας και να κατεβάσετε το κεφάλι στην κριτική που σας γίνεται, όχι μόνο γιατί αυτά που κάνετε είναι αντίθετα από αυτά που λέγατε και γράφατε, αλλά γιατί για μερικούς-ες από εσάς και στη Βουλή και στο κόμμα ο μόνος λόγος που σας οδήγησε σε αυτή την εξευτελιστική επιλογή ήταν ο βιοπορισμός σας…»

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μπαλτάς: Ισοδύναμα για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση από το υπ. Πολιτισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα Τσίπρα από τη Λέσβο: Παγκόσμιο πρόβλημα το προσφυγικό – ΒΙΝΤΕΟ

Το ξέσπασμα του Ζουράρι και το βιβλίο που διάβασε από το βήμα της βουλης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ