Μάγδα Φύσσα: Με εντολή Λαγού έγινε η δολοφονία του Παύλου – ΦΩΤΟ

Με εντολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού έγινε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα κατέθεσε η μητέρα του , Μάγδα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την κατάθεσή της έκανε λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά από την αστυνομία κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής του.

Όπως σημείωσε: “Ήταν Γερό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Ρουπακιάς”.

Η κ. Φύσσα μίλησε για ιεραρχία που φθάνει ως τη γνώση της δολοφονίας από τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νικό Μιχαλολιάκο ενώ έκανε λόγο και για συντονισμένες απειλές από χρυσαυγίτες, αναφερόμενη ακόμα και σε ξυλοδαρμούς φίλων του δολοφονηθέντος.

Προβολή DVD,VIDEO ΚΑΙ φωτογραφιών

Νωρίτερα το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων της για προβολή βίντεο από το αρχείο του Γιώργου Πατέλη κατηγορουμένου στην υπόθεση καθώς η Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το υλικό αυτό θα προβληθεί όταν θα ξεκινήσει η ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας.

Προκαλούν ακόμα

«Δεν ήταν 50 ημέρες από τη δολοφονία του παιδιού μου που τάγμα εφόδου βεβήλωσε το μνημείο του… υποχρέωναν τους πολίτες να παίρνουν και τα φυλλάδια τους” είπε ακόμα η Μάγδα Φύσσα.

«Περνάνε μπροστά από το σπίτι μας με μηχανές, κάνουν απειλητικά τηλεφωνήματα σε μας και στους δικηγόρους, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό… απειλούν μάρτυρες. Δύο τους έστειλαν στο νοσοκομείο με το που ξεκίνησε το δικαστήριο…. τους είδαν που έρχονταν και τους ρώτησαν που πάτε; Όταν τους ρώτησαν γιατί και είπαν είμαστε μάρτυρες τους πλάκωσαν στο ξύλο …το ένα παιδί έχει πρόβλημα το πόδι του».

Όπλα του Παύλου τα τραγούδια

«Ο γιός μου ήταν καθαρός ,δεν είχε ένταξη… τα όπλα του ήταν τα τραγούδια του. Με αυτά εκφραζόταν .Είχε δράση για τους άστεγους και τους απόκληρους. Τον ήξεραν πολλοί , ήταν αναγνωρίσιμος. Στόχος του ήταν τα παιδιά να μην χάνουν το δρόμο τους», είπε ακόμα η Μάγδα Φύσσα.

 

Ο Γιώργος Ρουπακιάς

Ο Γιώργος Πατέλης

 

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει σήμερα η Μάγδα Φύσσα τη συγκλονιστική κατάθεση

“Ο Μιχαλολιάκος έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον Παύλο”

Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό ο υπάλληλος της γγ Ενημέρωσης που “επιτέθηκε” στην μητέρα του Φύσσα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ