Οι αμήχανες στιγμές ανάμεσα στην Κωνσταντοπούλου και τον Βούτση – ΒΙΝΤΕΟ

Εμφανώς αμήχανοι ήταν κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο νέος Πρόεδρος Νίκος Βούτσης.

Οι σχέσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά και την αποχώρηση της κ. Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ψυχρανθεί κάτι που φάνηκε και στη σημερινή διαδικασία.

Ο κ. Βούτσης φτάνοντας στο γραφείο όπου τον περίμενε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού αρχικά χαιρέτησε τους εκπροσώπους του Τύπου, στη συνέχεια άπλωσε το χέρι του και στον πληθυντικό απευθύνθηκε στην κα. Κωνσταντοπούλου λέγοντας «να είστε καλά» με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής να απαντά στο ίδιο ύφος «γεια σας κ. Πρόεδρε».

Ο “πάγος” ανάμεσα στους δύο, εμφατικά τονίστηκε και από το μουσικό “χαλί”  με το οποίο επένδυσε τις εικόνες, το κανάλι της Βουλής.

 

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

Την ώρα όμως που ο κ. Βούτσης συγκέντρωνε τους φακέλους που του είχε παραδώσει νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ρωτήθηκε από την απερχόμενη Πρόεδρο: «τους χώρους μέσα να σας τους δείξω;», τότε ο νέος Πρόεδρος της Βουλής δεν αρνήθηκε, απατώντας «γιατι όχι».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε επίσης.

Η πρώτη ομιλία του νέου Προέδρου της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ