Όσα δεν είδατε στην ορκωμοσία των Βουλευτών – Το παρασκήνιο και τα “πηγαδάκια” – ΦΩΤΟ

Όλα όσα συνέβησαν στη χθεσινή ορκωμοσία των “300” στη Βουλή.

Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν το πρωί του Σαββάτου στο κοινοβούλιο, στο περιθώριο της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, ήπιε έναν γρήγορο καφέ με τον Δημήτρη Σταμάτη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Προέδρευε στη διαδικασία ορκωμοσίας της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος επέλεξε ένα έντονο μπλε κουστούμι για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής συνόδου.

Με «παρατήρηση» από τον Νικήτα Κακλαμάνη, προς τον Αλέξη Τσίπρα, πριν την έναρξη της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών, ξεκίνησε η διαδικασία.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε κάνει πηγαδάκι».

Με έναν αρκετά οικείο τρόπο χαιρέτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των βουλευτών στη Βουλή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον κ. Τσίπρα να «χαιρετά» με αυτόν τον αρκετά φιλικό και οικείο, μεταξύ τους, τρόπο τον βουλευτή του κόμματός του.

Εντύπωση προκάλεσαν οι γόβες που αποφάσισε να φορέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

Η κ. Καββαδία δεν δίστασε και έβαλε κόκκινα γοβάκια τονίζοντας έτσι το φόρεμα της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε σύντομο χαιρετισμό και με δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, συγκεκριμένα με τον Μάκη Βορίδη και τον Κώστα Γκιουλέκα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του enikos.gr από την προετοιμασία του επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για την ορκωμοσία στη Βουλή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εμφανίστηκε με λευκό μπουφάν και ψηλές γόβες στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Μάλιστα, κρατούσε στο χέρι και μία ανθοδέσμη.

Δείτε την φωτογραφία:

Οι όμορφες, κομψές κυρίες της Νέας Δημοκρατίας, η Άννα Καραμανλή και η Φωτεινή Αραμπατζή, τράβηξαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους, λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των βουλευτών. Η υφυπουργός Βιομηχανίας εντυπωσίασε με τα ψηλά της τακούνια, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο και το βαθύ ντεκολτέ στο φόρεμα της.

Τα φλας των φωτογράφων και οι τηλεοπτικοί φακοί δεν σταμάτησαν λεπτό να καταγράφουν τις αφίξεις, τις διαβουλεύσεις και τα «πηγαδάκια» της χθεσινής ορκωμοσίας των νέων στη Βουλή. Τα βλέμματα όμως έκλεψαν οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες.

Όλες οι κυρίες της Βουλής έλαμψαν με την παρουσία τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές, με κάποιες από αυτές να ξεχωρίζουν.

Η βουλευτής του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου, εντυπωσίασε με την επιλογής της να φορέσει ένα κόκκινο σύνολο.

Επίσης εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Άννας Καραμανλή, αλλά και της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η Έλενα Ράπτη προσέρχεται στη Βουλή για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

Με στυλ… Βαρουφάκη και μηχανή μεγάλου κυβισμού προσήλθε στη Βουλή, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, για την ορκωμοσία.

Η Άννα Καραμανλή και η Φωτεινή Αραμπατζή συνομίλησαν για αρκετή ώρα στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, στο περιθώριο της ορκωμοσίας.

Και οι δύο, έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση με δύο κοντά φορέματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σύντομη συνομιλία με τον βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας.

Ο κ. Μπούρας έδωσε συγχαρητήρια για την επανεκλογή του γιου της στη μητέρα του κ. Θεοχάρη που τον συνόδευε στη σημερινή ορκωμοσία.

Οι βουλευτές της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Άδωνις Γεωργιάδης συνομιλούν, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά τη διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τη ορκωμοσία των βουλευτών στη Βουλή στην Αίθουσα Γερουσίας.

Οι δύο πολιτικοί ήταν διακριτικοί στη συνομιλία τους, χωρίς να γίνεται γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης, αλλά προφανώς οι εσωκομματικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέου προέδρου, καθώς και ο «μαραθώνιος» του κ Γεωργιάδη, θα αναφέρθηκαν.

Νωρίτερα, οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης χαιρετήθηκαν κατά τη διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Τις συμβουλές του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα ζήτησαν αρκετοί πολίτες μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας της Βουλής.

Ο κ. Μάρδας απάντησε υπομονετικά σε πολλές ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τα οικονομικά και ειδικά στο θέμα των τραπεζών.

Ο Μάριος Γεωργιάδης, νέος γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων και γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο, ήταν μαζί με όλους τους βουλευτές του κόμματος, σε καφέ της Αθήνας.

Στη φωτογραφία με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιο Μεγαλομύστακα.

Τον περισσότερο ντόρο από τις γυναικείες παρουσίες στη Βουλή έκανε η συγκεκριμένη.

Η ταυτότητά της δεν είναι γνωστή, ωστόσο είναι συγγενής βουλευτή και με την παρουσία της κατάφερε να τραβήξει την προσοχή.

Δείτε την φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ