Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, η προετοιμασία για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και η λειτουργία της ΚΟ, ήταν οι άξονες γύρω από τους οποίους κινήθηκε η συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση δεν πήρε μέρος ο Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθούν αύριο οι κύριοι Νίκος Βούτσης και Παναγιώτης Ρήγας, για να συζητήσουν θέματα σχετικά με την λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ρήγας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανόν να εκλεγεί γραμματέας του κόμματος στην συνεδρίαση της ΚΕ και να οδηγήσει το κόμμα στο συνέδριο, οπότε και θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας με πλήρη θητεία.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η εισήγηση της (διευρυμένης μετά την διάσπαση) ΠΓ, θα επικεντρωθεί σε δύο τομείς: στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την ανάλυση της ψήφου και στην προετοιμασία του κόμματος για το συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνέδριο τοποθετείται νωρίτερα, μάλλον τον Ιανουάριο – το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου – και όχι την άνοιξη, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η “ατζέντα” του Τσίπρα μετά την επιστροφή του στην Αθήνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ