Άδωνις: Ήταν μια από τις πιο συγκινητικές εβδομάδες της ζωή μου – ΒΙΝΤΕΟ

“Είχα πει από την αρχή ότι θα κάνω την προσπάθεια να συλλέξω τις 50 υπογραφές για να καταθέσω επίσημο αίτημα υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΔ. Αυτή η εβδομάδα ήταν μια από τις συγκινητικές εβδομάδες ζωή μου” δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

“Ήταν παρα πολύ δύσκολη η διαδικασία συγκέντρωσης των υπογραφών. Κατορθώθηκε την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία.  Ευχαριστώ την ΚΕΦΕ που δέχθηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά μου παρότι μπήκα με 3-4 λεπτά καθυστέρηση. Δεν θα έφερνα καμία εντίρρηση ακόμα και αν έπαιρνε άλλη αποφαση. Πάνω από όλα είναι η ΝΔ, η ενότητά της και όλοι κοπιάζουμε για να πάει μπροστά και να μεγαλώσει και να πάρει ξανά την εξουσία” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

“Από τις 3 το μεσημέρι μου έλειπαν 5 υπογραφές που μαζευτηκαν τα τελευταία 20 λεπτά. Κάποιοι φίλοι κατάλαβαν ότι δεν θα μπορούσα να καταθέσω και ξαφνικά άρχισαν να σπεύδουν να στείλουν τις υπογραφές τους” είπε.

 “Θέλουμε μια ΝΔ δυνατή, ανοιχτή στον κόσμο, μια ΝΔ με όραμα. Και όλα αυτά θα τα πετύχουμε με τη βοήθεια του κόσμου  που θα έρθει μαζικά να ψηφίσει τον υποψήφιο που επιθυμεί. Όποιος και να βγει θα είναι άξιος πρόεδρος της ΝΔ. Αν δεν είμαι εγώ – γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είμαι εγώ – θα τον υπηρετήσω πιστά και με αφοσίωση” πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης. 

Διαβάστε επίσης.

Το «ράλι» του Άδωνι στη Συγγρού – ΒΙΝΤΕΟ

Δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ