Υποψηφιότητα με αιχμές και μηνύματα από τον Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Να σας ανακοινώσω ότι πριν από μία ώρα κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την διάρκεια τη συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε, βάζοντας έτσι και επίσημα τον εαυτό του στην κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μεϊμαράκης άφησε αιχμές για αρκετά πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας: «Ήξερα τις δυσκολίες που υπήρχαν, την κακή ψυχολογία μετά το δημοψήφισμα, αλλά και την οργανωτική διάλυση που υπήρχε αλλά ανέλαβα αυτό το βαρύ φορτίο με μεγάλη ευθύνη. Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι αφού εκμεταλλεύτηκαν την Νέα Δημοκρατία, τους τίμησε η Νέα Δημοκρατία, έγιναν υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, την εγκατέλειψαν. Και κάποιοι θα έλεγα σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι άλλοι έμειναν αμέτοχοι τα τελευταία χρόνια στα νεοδημοκρατικά δρώμενα επειδή το κομματικό χρώμα είχε θαμπώσει».

Τέλος ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι ο ίδιος νιώθει ταυτισμένος με την Νέα Δημοκρατία και ότι την έχει υπηρετήσει με όλους του Προέδρους της, ενώ συμπλήρωσε ότι φιλοδοξεί να ανανεώσει και να χτίσει το κόμμα και όχι να το γκρεμίσει.

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

  

 

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Μάνος: Αυτά θα πρότεινα στους φίλους μου της ΝΔ

Απορρίπτει ο Μητσοτάκης τη διαδικασία – εξπρές για την εκλογή προέδρου

Άδωνις: Αν δεν καταφέρω να συγκεντρώσω τις υπογραφές, εγώ θα φταίω

“Μάχη” για την ημερομηνία των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ