Ο Γεωργιάδης θα γράψει για την εμπειρία της συλλογής υπογραφών – ΒΙΝΤΕΟ

«Κάποτε, σε “νεκρό πολιτικό χρόνο” θα γράψω για αυτή την εμπειρία των υπογραφών. Γιατί είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να συζητήσουμε για το πώς γίνεται η πολιτική σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα mega”, πρόσθεσε ότι: «Δεν θέλω με αυτό να πω ότι θέλω καθοιονδήποτε τρόπο να αμφισβητήσω τη διαδικασία. Έτσι είναι, έτσι το έχουμε αποφασίσει».  

Αρχικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε αισιόδοξος για τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών για την υποβολή μέχρι αύριο της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι είναι “κοντά στις 50 υπογραφές”.

«Είμαι κοντά. Πλησιάζω τον αριθμό 50. Δεν τον έχω φτάσει, αλλά είμαι κοντά. Είμαι πολύ αισιόδοξος”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αργότερα τόνισε πως: «Θα τις μαζέψω, θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω. Έτσι μπαίνουμε στη μάχη».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ως λάθος του την καθυστέρηση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΝΔ, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, να «χάσει» τις τρεις πρώτες ημέρες.

Για τη σχέση του με τον Μάκη Βορίδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για τη σχέση του με τον Μάκη Βορίδη, για τον οποίο είπε ότι ήταν, είναι και θα είναι φίλος του, «αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνούμε πάντα σε όλες τις πολιτικές μας κινήσεις» και πρόσθεσε το αρχαίο γνωμικό «Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει». “Κακία δεν κρατώ σε κανέναν”, πρόσθεσε.

«Αυτή η διαδικασία της επιλογής αρχηγού πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν τελειώσει να είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ισχυροί, και πιο αγαπημένοι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ πιο ισχυρή».

«Εγώ θέλω να συμβολίσω μία Νέα Δημοκρατία που είναι τόσο ανοικτή στην Κοινωνία, που μπορεί κάποιος που τώρα με βλέπει και που δεν ψήφισε καν Νέα Δημοκρατία, αλλά αισθάνεται κοντά στις ιδέες που εκπροσωπεί η ΝΔ, να σκέφτεται ότι αφού μπόρεσεο Γεωργιάδης σε 4 χρόνια να γίνει βουλευτής, υπουργός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος της ΝΔ, γιατί όχι κι εγώ. Εγώ δεν θέλω μία ΝΔ κλειστή. Εγώ θέλω μία ΝΔ ανοικτή», είπε ο Κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

“Μάχη” για την ημερομηνία των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ