Θεοδωράκης για Τσίπρα: Ωραία τα ταξίδια αλλά…

«Ωραία τα ταξίδια, αρκεί να τα προετοιμάζεις και να συμπεριφέρεσαι λίγο υπεύθυνα. Νομίζω ότι η κυβέρνηση, χαμένη στις επινίκιες αγκαλιές, δεν υπολόγισε σωστά πώς έπρεπε να αξιοποιήσει αυτό το ταξίδι. Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να μην ήταν η τελευταία» τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, στο περιθώριο του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στην παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και το συνέδριο, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε: «Είναι η πρώτη μου εμφάνιση με την ιδιότητα του βουλευτή Θεσσαλονίκης και είναι ωραίο που θα συζητήσουμε με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για θέματα ανάπτυξης. Το Ποτάμι έχει καθαρές γραμμές για όλα αυτά. Δεν θα μπορέσει αυτή η χώρα να σηκωθεί, δεν θα μπορέσει να προσφέρει στους πολίτες, αν δεν δώσουμε ρόλο στις τοπικές κοινωνίες».

Σε ό,τι αφορά τον 1ο προσυνεδριακό διάλογο μεταξύ στελεχών και εθελοντών του Κινήματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ανέφερε: «Κάθε συνέδριο ξεκινάει από το μηδέν. Πρέπει να εκλέξει καινούργιο αρχηγό, καινούργια όργανα. Η θέση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι να τα αλλάξει όλα όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ. Όλοι είμαστε προσωρινοί σε μια μεγάλη ιδέα που είναι να καλυτερεύσουμε τη ζωή των πολιτών».

Διαβάστε επίσης:

Το Ποτάμι: Διάλογος και λύσεις αντί για πυροτεχνήματα

Το ειρωνικό σχόλιο του Θεοδωράκη για τον Δημήτρη Καμμένο

Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει μόνος του ο Τσίπρας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ