Βορίδης: Η απόφαση του Άδωνι είναι προσωπική του υπόθεση – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Πρέπει να δούμε με τις υποψηφιότητες, να ακούσουμε και τους υποψηφίους», απάντησε ο Μάκης Βορίδης, σε ερώτηση που του έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, για το αν έχει αποφασίσει ποιον υποψήφιο για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θα υποστηρίξει.

«Η απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι μία προσωπική του υπόθεση», επισήμανε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Δεν μου έχει ζητηθεί να υπογράψω στην υποψηφιότητα του, αλλά νομίζω ότι είναι και ένα θέμα του αν πρέπει οι βουλευτές να υπογράφουν αυτές τις υποψηφιότητες ή όχι. Δεν το έχω σκεφτεί να σας πω την αλήθεια, απλά θέλω να διευκρινίσω ότι επειδή ο Άδωνις είναι φίλος, έχουμε μια κοινή πολιτική διαδρομή, πολύ συχνά μας συνδέουν. Αυτή είναι μία δική του απόφαση, δεν είναι μία απόφαση με την οποία εγώ έχω καμία σχέση».  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης, έβαλε τέλος στα σενάριο που τον ήθελαν να μην έχει αποφασίσει αν θα μπει στην κούρσα της διαδοχής, καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης:

Αντώναρος: Να απομακρυνθούν όλοι οι κατ’ επάγγελμα καρεκλοκένταυροι

 Πλακιωτάκης: Πιστεύω ότι τελικά δεν θα είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στη ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ