Πατούλης: H στάση μου θα εξαρτηθεί από τον Μεϊμαράκη

Για τα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο star.gr, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

«Η δική μας παρουσία εξαρτάται από το τι θα κάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης» διευκρίνισε ο κ.Πατούλης, διαβεβαιώνοντας ότι «αν δεν κατέλθει ο κ.Μεϊμαράκης θα είμαστε παρόντες».

Ο κ.Πατούλης δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, ακόμη και αν κατέλθει ο κ.Μεϊμαράκης.

«Αν κατέλθει ο κ.Μεϊμαράκης, τότε θα αποφασίσουμε βάσει των προγραμματικών δηλώσεων, των λύσεων για τα προβλήματα της κοινωνίας και της συμμετοχής της αυτοδιοίκησης σε αυτά» ξεκαθάρισε ο κ.Πατούλης.

Αναφερόμενος στους άλλους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν την καρέκλα του κ.Μεϊμαράκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επεσήμανε ότι «είναι άλλο η πρόθεση και είναι άλλο η δυνατότητα» για να μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος. 

«Όλα εξαρτώνται από τον παράγοντα των υπογραφών. Ο καθένας έχει την δική του ιστορία, αλλά θα πρέπει η οποιαδήποτε συμμετοχή να μην ευτελίζει την διαδικασία» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι οι πολιτικές τοποθετήσεις και οι πράξεις του παρελθόντος έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Υπενθυμίζουμε πάντως, πως νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να είναι υποψήφιος.

«Για να είναι κάποιος υποψήφιος χρειάζεται περίσκεψη, υπογραφές… Είναι εύκολο να πω ‘ναι’ ή ‘όχι’… Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και θα δημοσιοποιήσω την απόφασή μου όταν κρίνω εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μεϊμαράκης.

 

Πηγή:star.gr

 

Διαβάστε επίσης

Πλακιωτάκης: Πιστεύω ότι τελικά δεν θα είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στη ΝΔ

Τατούλης: Δεν γνώριζα και ούτε με ενδιαφέρει ποιος είναι πίσω από κάθε εταιρεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ