Από την Τελεία… υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Υποψήφιος με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου στις εκλογές του Ιανουαρίου ήταν ο Ηλίας Ζαρκάδας ο οποίος ανακοίνωσε ότι θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ.

“Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες της Μαγνησίας,

Με ευθύνη σας ανακοινώνω ότι είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου. Θεωρώ ότι 7 χρόνια κρίσης χαμένα από την ζώη μας είναι αρκετά. Δεν θέλω να τα κάνω δέκα. Ήρθε η ώρα να βάλουμε μία Τελεία. Μαζί. Να ξεκίνησουμε από την αρχή και να ξαναφτιάξουμε την ζωή μας. Τρόπο θέλει, όχι κόπο. Τον Απόστολο Γκλέτσο, τον γνωρίζει ολόκληρη η Ελλάδα. Είναι αυθεντικός. Είναι δοκιμασμένος ως Δήμαρχος στον Δήμο Στυλίδας. Τον πιστεύω.

Πάμε παρακάτω. Μαζί” δήλωνε τότε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος δήμαρχος Βόλου το 2014.

Ο 40χρονος προγραμματιστής  πάντως παρότι ήταν υποψήφιος με την Τελεία είχε δηλώσει  ότι θα ψηφίσει την Ένωση Κεντρώων:  “Αύριο θα δώσω την προσωπική μου ψήφο στον Βασίλη Λεβέντη. Αν και θα στερήσω αυτή την ψήφο από το κόμμα μου την Τελεία, που είμαι υποψήφιος, αποφάσισα να τιμήσω μου τον άνθρωπο Βασίλη Λεβέντη που για περισσότερο από 20 χρόνια  μας προειδοποιούσε ακούραστα για τις συμφορές που θα συμβούν από τον τρόπο που ζούσαμε”.

Διαβάστε επίσης

Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ από το… Facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ